🔰دارچین چگونه بدست میآید؟
🔹تکثیر این درخت به سهولت با کاشتن دانه یا به طریقه قلمه زدن و خوابانیدن شاخهای از درخت صورت میگیرد.
🔸بعد از دو سال که از کاشت درخت گذشت آن را از نزدیک زمین قطع کرده و در سال آینده شاخههایی را که از کنار تنه اصلی رشد کرده بریده و پوسته آن را خارج کرده و بلافاصله خشک میکنند و سپس در قطعات ریز بریده و فروخته میشود.
🔹این ماده دارویی و غذایی دارای طبع گرم و خشک است.
💠 شگفتانه های دارچین
🍃از قدیم مرسوم بوده که دارچین را به صورت چای دم کرده و قبل و بعد از غذا مینوشند.
🍂دارچین تقویتکننده کبد و معده است
🍃دارچین اشتهاآور است و غذاهای سنگین را لطیف میکند
🍂دارچین نفس را باز و موجب آسانی تنفس میشود،
🍃دارچین بسیار نشاط آور و جلادهنده قلب است؛ به طوری که دلهره و وسواس را از بین میبرد.
🍂دارچین بوی بد دهان را از بین میبرد، تنگی نفس و سرفههای خشک و بد را درمان میکند.
🍃مالیدن کوبیده دارچین با عسل، زخمهای چرکی را بهبود میبخشد و کک و مک صورت را از بین میبرد.
🍂روغن دارچین سنگینی گوشت را از بین میبرد و در صنعت داروسازی از اسانس دارچین و همین طور در طب سنتی ایران از عرق و عطر دارچین استفاده میشود.
🔸کاهش کلسترول
🍃هنگامی که 60 بزرگسال در یک مطالعه کوچک هر روز حدود یک چهارم قاشق چایخوری دارچین را به مدت 40 روز خوردند، کلسترول LDL (بد) آنها کاهش یافت.
🍂تحقیقات دیگر نشان میدهند که همین مقدار دارچین اگر به مدت 18 هفته مصرف شود، سطح LDL و کلسترول کلی را کاهش میدهد و در عین حال سطح کلسترول خوب یا HDL را بالا میبرد.
🔹کاهش قند خون
🍃دارچین پس از وعدههای غذایی قند خون را کاهش میدهد.
🍂با توجه به اندازه وعده غذایی و میزان کربوهیدارت موجود در آن، سطوح قند خون میتواند به طور قابل توجهی پس از صرف غذا افزایش یابند.
🍃این نوسان قند خون میتواند سطوح استرس اکسیداتیو و التهاب را افزایش دهد که میتواند به سلولهای بدن آسیب وارد کرده و فرد را در معرض خطر ابتلا به بیماریهای مزمن قرار دهد.
🍂دارچین میتواند به کنترل این افزایش ناگهانی قند خون پس از وعدههای غذایی کمک کند.
🍃به گفته برخی پژوهشگران، کند کردن روند تخلیه مواد غذایی از معده در این زمینه نقش دارد.
🍂همچنین، برخی مطالعات نشان داده اند توانایی دارچین در کاهش قند خون پس از وعدههای غذایی از مسدود کردن آنزیمهای گوارشی که کربوهیدارتها را در روده کوچک تجزیه میکنند، ناشی میشود.
🔸ابرماده غذایی
🍃نگاهی سریع به ارزش تغذیهای دارچین ممکن است به این باور منجر نشود که با یک ابرماده غذایی مواجه هستید. اما در شرایطی که دارچین از ویتامینها یا مواد معدنی فراوان بهره نمیبرد، حاوی مقدار زیادی از آنتی اکسیدانها است که فواید سلامت این ماده غذایی را موجب میشوند.
🍂در حقیقت، گروهی از دانشمندان محتوای آنتی اکسیدانی ۲۶ گیاه دارویی و ادویه مختلف را مورد مقایسه قرار داده و دریافتند که دارچین پس از سیر در جایگاه دوم از نظر بیشترین میزان آنتی اکسیدانها قرار دارد.
🍃آنتی اکسیدانها از این نظر مهم هستند که به بدن در کاهش استرس اکسیداتیو، نوعی آسیب به سلول ها که رادیکالهای آزاد موجب آن میشوند، کمک میکنند.
🍂استرس اکسیداتیو تقریبا در ابتلا به همه بیماریهای مزمن از جمله دیابت نوع ۲ نقش دارد.
بستن *نام و نام خانوادگی * پست الکترونیک * متن پیام |